Wie is Nel nu eigenlijk?

Marcel en Cindy van Westen zijn de kracht achter Bistro Heerlijk Nel. Een warm, sfeervol en intiem restaurant waar de gastvrijheid en gastronomie samenkomen. Het prachtige monumentale pand aan de verdronkenoord ademt sfeer en historie, terwijl je op de achtergrond het geroezemoes en de gezelligheid van de cafés kunt horen. 

Marcel van Westen is klassiek geschoold. Eerlijkheid en puurheid vind je terug in zijn stijl van koken. Samen met de creativiteit van Sheldon van Schalkwijk maken ze de meest verrassende gerechten. En regelmatig wisselt de menukaart want bij Heerlijk Nel wordt gekookt met producten van het seizoen, waarbij aandacht voor biologisch en duurzaam een bijzonder grote rol speelt. 

Cindy van Westen is een gastvrouw die er alles aan doet om het haar gasten naar de zin te maken. Goede sfeer en een welkom gevoel vindt ze heel belangrijk. "wanneer onze gasten met een glimlach de deur uit gaan, is dat een rijk gevoel".

De balans tussen sfeer en goed eten vinden Marcel en Cindy heel belangrijk. "Samen met ons fantastische team besteden we bijzondere aandacht aan onze gasten én aan onze gerechten, zodat je verzekerd bent van een smaakvolle avond en een warme gezellige sfeer!"

En Nel? We hebben allemaal wel een Nel in de familie die met passie en toewijding die heerlijke pure gerechten voor ons kookt. En waar we, als we na het eten heerlijk voldaan de tafel verlaten, tegen zeggen "Het was weer Heerlijk Nel!" 

meer informatie
Graag met ons in contact komen?

Vul ons contactformulier in en u krijgt zo snel mogelijk een reactie.