Wie is Nel nu eigenlijk?

Daisy Put en Eva Schmaal zijn de kracht achter Heerlijk Nel. Een warm, sfeervol en intiem restaurant waar de gastvrijheid en gastronomie samenkomen. Het prachtige monumentale pand aan de verdronkenoord ademt sfeer en historie, terwijl je op de achtergrond het geroezemoes en de gezelligheid van de cafés kunt horen. 

Voor Daisy is de keuken van Heerlijk Nel zeer bekend terrein. Hier is ze ooit haar loopbaan gestart toen ze als 15 jarige op zoek was naar een stageplek. Door het enthousiasme van toenmalig eigenaar Irena besloot ze de koksopleiding te gaan volgen. Ook heeft ze een aantal jaar bij Heerlijk Nel gewerkt als zelfstandig werkend kok.
Na 13 jaar werkervaring in diverse restaurants kwam afgelopen zomer het aanbod om dit restaurant over te nemen en als eigenaar haar eigen keuken aan te sturen. Dit was een kans die ze met beide handen aangreep
 
Eva heeft na 20 jaar intensieve jeugdzorg besloten om samen met haar partner Daisy dit avontuur aan te gaan en zich een nieuw vakgebied eigen te gaan maken. Ze heeft heel veel zin om aan de slag te gaan en de gasten een fijne avond te bezorgen.
 
De ideeën zijn uitgewerkt en het menu ligt klaar. We zullen de komende tijd nog even, net als alle andere horeca, op een creatieve manier aan de slag gaan. 
 
We kunnen niet wachten jullie snel te verwelkomen!

En Nel? We hebben allemaal wel een Nel in de familie die met passie en toewijding die heerlijke pure gerechten voor ons kookt. En waar we, als we na het eten heerlijk voldaan de tafel verlaten, tegen zeggen "Het was weer Heerlijk Nel!" 

meer informatie
Graag met ons in contact komen?

Vul ons contactformulier in en u krijgt zo snel mogelijk een reactie.