Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Heerlijk Nel

Marcel en Cindy runnen samen Bistro Heerlijk Nel. Na een periode buiten de horeca, kwam begin 2017 een lang gekoesterde wens uit: een warm, sfeervol en intiem restaurant waar de gastvrijheid en gastronomie samenkomen. Het prachtige monumentale pand aan de verdronkenoord ademt sfeer en historie, terwijl je op de achtergrond het geroezemoes en de gezelligheid van de cafés kunt horen. 

Marcel van Westen is een klassiek geschoolde kok. Eerlijkheid en puurheid vind je terug in zijn stijl van koken. Samen met de creativiteit van chef Sheldon van Schalkwijk maken ze de meest verrassende gerechten. En regelmatig wisselt de menukaart want bij Heerlijk Nel wordt gekookt met producten van het seizoen, waarbij aandacht voor biologisch en duurzaam een bijzonder grote rol speelt. 

Cindy van Westen is een gastvrouw die er alles aan doet om het haar gasten naar de zin te maken. Goede sfeer en een welkom gevoel vindt ze heel belangrijk. "wanneer onze gasten met een glimlach de deur uit gaan, is dat een rijk gevoel".

De balans tussen sfeer en goed eten vinden Marcel en Cindy heel belangrijk. "Wij besteden een bijzondere aandacht aan onze gasten én aan onze gerechten, zodat je verzekerd bent van een smaakvolle avond en een warme gezellige sfeer!"

Bekijk onze Bistro

Copyright © 2019 Bistro Heerlijk Nel
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren