Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Groepen en besloten evenementen

Wil je lekker en gezellig uit eten met meerdere personen? Dat is bij Heerlijk Nel geen enkel probleem. Voor groepen vanaf 7 personen kunnen wij je een prachtig drie gangen menu aanbieden. We hebben een menu voor 28,50 euro, 33,50 euro en 38,50 euro per persoon.

Voorgerecht: 
€28,50 en € 33,50:
Tapas, bestaande uit een keur aan hapjes zoals bijvoorbeeld een soepje, diverse italiaanse vleeswaren, warme gehaktballetjes en stokbrood met onze huisgemaakte tapenade en kruidenboter
€38,50:
Luxe tapas, bestaande uit een keur aan hapjes zoals sous vide gegaarde eendeborst, garnalen, sashimi van zalm, een soepje, italiaanse vleeswaren en stokbrood met onze huisgemaakte tapenade en kruidenboter. 
Hoofdgerecht:
€28,50:
Keuze uit varkenshaas, vis van de markt of vegetarisch bourgondische stoof. Geserveerd met seizoensgroente, aardappelgarni en salade.
€33,50 en €38,50:
Keuze uit diamanthaas, op de huid gebakken zalm of vegetarisch bourgondische stoof. Geserveerd met seizoensgroente, aardappelgarni en salade.
Nagerecht:
dessert van de chef met diverse lekkernijen.

Andere wensen? In overleg kan Nel aan alle wensen voldoen! Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op.
(In verband met het intieme karakter van ons restaurant is het op vrijdag en zaterdag niet mogelijk om met meer dan 9 personen te reserveren)

Nel Exclusief

Zoek je een sfeervolle, intieme locatie voor een besloten verjaardagsborrel, vergadering, lunch of diner tot 45 personen? Wil je graag een ruimte gebruiken zonder rumoer van andere gasten om je heen? Van zondag t/m donderdag is Bistro Heerlijk Nel de ideale locatie voor jouw prive gelegenheid. En op vrijdag en zaterdag is onze locatie overdag te boeken.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! 

Contact

 

Copyright © 2019 Bistro Heerlijk Nel
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren