Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Bistro Heerlijk Nel

Proef de huiselijke, warme sfeer en geniet van het mooie uitzicht op de prachtige Platte Stenenbrug met rondom historische monumenten.

Direct reserveren?

 

Wij wensen al onze gasten een fijne kerst en een fantastisch 2019!

2018 was een prachtig jaar. Zoveel lieve gasten hebben wij mogen ontvangen in ons knusse restaurant. Met zeer veel plezier en toewijding hebben we iedereen een fijne avond geprobeerd te verzorgen. Mooie complimenten waren hiervan het resultaat. Met trots naar ons prachtige, hardwerkende team en onze lieve gasten zeggen wij dank jullie wel! De beste wensen voor het nieuwe jaar, met wederom culinaire verrassingen op het menu!

Warme groet, Marcel & Cindy

Wil je Reserveren voor het nieuwe jaar? Dat kan!

 

Onze wijnen

Heerlijk Nel beschikt over een zorgvuldig samengestelde wijnkaart met wijnen uit diverse bekende en minder bekende wijnstreken over de hele wereld. We hebben de perfecte wijn voor bij elk gerecht op onze kaart.

Bekijk onze wijnkaart

Over Nel

Wie is Nel eigenlijk? Eigenaren van Bistro Heerlijk Nel zijn Marcel en Cindy. Samen runnen ze het restaurant sinds begin 2017, waarbij een lang gekoesterde wens uit kwam. Bij kok Marcel en gastvrouw Cindy word je in de watten gelegd terwijl je geniet van de warme huiselijke sfeer...

Meer weten over ons

Groepen en Nel exclusief

Wil je met een groep komen eten? Zoek je een locatie om met je gezelschap een borrel of verjaardag te vieren zonder het rumoer van andere gasten om je heen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken.

Bekijk de mogelijkheden

Copyright © 2019 Bistro Heerlijk Nel
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren