Hoofdgerechten


VLEES

Stoof van geitenbok
Abrikoos, amandelen, Marokkaanse kruiden, koriander, aardappel-karnemelkpuree 19,50


Sukade van Hollands melkrund
24 uur in ganzenvet gegaard, port-jus, gemarineerde zilveruitjes, gegrilde zoete aardappel 18,50

Duo van lam
Ribroast en rump, spicy muntsaus, roseval uit de oven, groente van de grill 21,75

Bavette van Hollands melkrund
Chimichurry, roseval uit de oven, groente van de grill 200 gr. 19,50 of 250 gr. 23,00

Saté van scharrelkippendijen
Indonesische pindasaus, atjar, kroepoek, huisgemaakte frites of rijst 15,00

VIS

Heilbot
Op zoutsteen bereid, salsa verde, groene asperges, gebakken polenta19.50

Verse vis van de markt dagprijs

VEGETARISCH

Kaasfondue
Beemster, Gruyere, stokbrood, cherrytomaat, groente uit de oven, krieltjes 17,50

Notenburger
Gemengde noten, zongedroogde tomaat, chilipeper, kikkererwten, basilicumsaus, huisgemaakte frites 15,00

Pompoencurry
Linzen, pompoen, kokosmelk, cashewnoten, chutney, naanbrood, Jasmijnrijst 16,50

MAALTIJDSALADE

 Geitenkaas
Verse geitenkaas in panko gefrituurd, appel, walnoten, balsamico-dressing, stokbrood 15,00

Beef Tataki
Bosui, rode ui, taugé, gefrituurde mie, cashewnoten, ketjap-sesamdressing, wasabi-mayo, stokbrood 15,50

 

Zorg voor de aarde vinden we belangrijk bij Nel. We kiezen onze gerechten met aandacht en volgen hierbij het seizoen. Het vlees is biologisch of duurzaam en de vis is van duurzame vangst.

'Bistro Heerlijk Nel,
eerlijk eten in een
warme huiselijke sfeer'

Bistro Heerlijk Nel
Copyrights © 2018 Bistro Heerlijk Nel